Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

24. elokuuta 2012

Kortti sulle, ole hyvä.

Tässä muutama kesän aikana tekemäni kortti.

Merirosvoaiheinen kortti oli kiitoskortti jonka vein päiväkotiin jossa työskentelin kesällä. Mallin siihen otin Maijun korttitekniikat kirjasta, jossa se siis oli aivan eriaiheinen ja eri tekniikoita käyttäen tehty mutta kortin sommittelu on sieltä.
Kortissa on mm. käytetty rypistämistä, reunojen rikkomista saksien terällä, reunojen tummentamista saksilla...
Suureksi harmikseni pyyhkäisin vahingossa sormellani kiiltoainetta sen ollessa vielä märkä ja rosvotytön hampaat levisivät poskelle... Aine on siis aivan huippua pienten kohtien korostamiseksi ja esille nostamiseksi.

Seuraavat kaksi korttia on tehty kahdelle läheiselle insinöörimieheksi valmistuneelle... pohjana käytin pientä ja littanaa pahvikoteloa. Itse koristeltu kotelo on kätevä tapa antaa rahaa tms. pieneen tilaan mahtuva lahja. Paperit ja pienet työkalut jotka on itseasiassa nappeja, ostin Sinellistä. Siellä on pienissä pusseissa eri aiheisia ihania pieniä nappeja. Myös merirosvokortissa on käytetty samaisia nappeja. Kortteja ja laatikkokortteja tehdessä on erityisen tärkeää käyttää kaksipuoleista ohutta askarteluteippiä! Liimaamalla paperit vain menevät kurttuun.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.