Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

14. lokakuuta 2011

Jännitystä ja harmitusta.

Äsken huomasin, että Lumi näykki jotain lattialla. Söin vähän aika sitten mustikoita ja rahkaa ja ajattelin, että se nuoleskelee mustikkaa. Otin käteeni sen lattialla olevan pienen möykyn. Se oli aivan mustikan näköinen mutta valkea ulkokuori ja tumma sisusta. Järkytyksekseni huomasin, että sillä oli pieni musta pää ja jalat sätki.. PUNKKI!!! Lumilla oli alku kestästä n. 5 punkkia ja Lotalla kaksi. Aluksi koirilla oli sellaiset vihreät yrttipannat ja sitten kun niitä punkkeja oli yhtäkkiä enemmän laitoin nestemäisen punkkikarkotteen. Sen jälkeen ei ole ollut kun vasta nyt taas... Tulee niin ikävä fiilis kun löytää punkin. Ei haluaisi koirilleen sellaista! :(
Musta on outoa, että niitä on nyt ollut niin paljon kun Lotalla ei ole ollut yhden yhtä elämänsä aikana. Tänä vuonna kaksi.

Huomenna piitkä odotus palkitaan. Matkustetaan Hannan kanssa Helsinkiin. Meillä on hotelli messukeskuksella ja illalla suunnataan kohti Hartwall areenaa. Siellä esiintyy Britney Spears!!! Oon seurannut Britneyä noin neljä vuotta. Tilasin Britneyn t-paidan Iso-Britaniasta n. kuukausi sitten ja se ei ole tullut vieläkään. Enpä sitten laita sitä päälle keikalle...

Olin ensimmäistä kertaa tänään salilla Positive Combatissa. Se oli erittäin kivaa! Ja tuntui todella tehokkaalta. 
Näin tuntia kuvataan Positiven sivuilla. "Aerobinen treeni, joka saa vaikutteensa kamppailulajeista, kuten karate, tai chi ja taekwondo. Kamppailulajitaustaa ei tarvita, sillä liikkeet ovat helppoja perusliikkeitä höystettynä mukaansatempaavalla ja vauhdikkaalla musiikilla."

Helsingistä suuntaan syyslomalle Tampereella. Alkuviikon olen kummeilla Turun lähellä ja sitten loppuviikko Tampereella. Opparia pitää tehdä todella paljon. Tavoitteena saada se lähes valmiiksi syyslomalla. Loman jälkeen ei ole enää kun kaksi viikkoa luentoja ja sitten alkaa viimeinen harjoittelu.

Jännitys huomisesta alkaa kyllä oleen kova. Kiva päivä tiedossa!!
Nyt pakkaus puuhiin... Mitähän kaikkea sitä tarvii mukaan Helsinkiin ja Tampereelle?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.