Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

21. lokakuuta 2011

Ahh, "lomalla"...

Britney Spears, Hartwall-Areena 14.10.2011
Kyllä oon Syyslomalla. Ja se kirjoitetaan isolla siksi, että loma on aina ihana asia. Vaikkakaan en ihan kauheasti ehdi lomailemaan mutta ei ainakaan pidä olla koulunpenkillä tai töissä. :)
Opparia ei ole enää aikaa tehdä kun viikko.... Mun pitää kuitenkin palauttaa se hyvissä ajoin ennen tuota palautuspäivää (31.10.), että se ehditään tarkastamaan ja mahdollisesti korjaamaan vielä.

Liedossa kummeilla oli ihanaa. Tehtiin vaikka mitä. Käytiin mm. Naantalin kylpylässä polskuttelemassa ja saunomassa, elokuvissa Kinopalatsissa katsomassa Johnny English. Oli muuten hauska elokuva, niinkun kaikki voivat mainoksistakin päätellä! Ja ulkona syömässä käytiin joka päivä. Ah, ihanien salaattien määrää mitä kolmessa päivässä söin. :P

Päällimmäisenä ilon aiheena on kuitenkin viime perjantaina Britneyn keikka Hartwall-Areenalla!!!!
Britney oli kyllä kaunis ja lavashow oli mun mielestäni huikea! Osasin jopa yhtä biisiä lukuun ottamatta laulaa kaikki. Ainakin silleen suurinpiirtein. :)
Unelmana mulla ois ollut vielä päästä tapaamaan Britneyä mutta toisaalta en olis kyllä varmaan saanut sanaa suustani. Hih.
Lisään muutaman kuvan mutta pahoittelen ne on mun puhelimella otettu. Loman jälkeen kun palaan Jyväskylään saan Hannalta kuvia kamerasta. Kuvasin showta kyllä tosi paljon ja kuvia/videoita on varmaan 200.
Britneyn Facebook sivuilla on kuvia Helsingistä, katsokaa linkki https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150364882113234.373974.39677118233&type=1



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.