Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

14. syyskuuta 2011

Kerten Drop Dead Diva

Tutustumme Lumin kanssa toisiimme. :)
 Tässä pienen koiran elämää ja ihania kuvia pienestä. <3 Lumi syntyi 13.12.2011. Pentueessa oli neljä pentua joista kaksi jäi eloon, Lumi ja Topi. Topi matkusti Helsingin lähelle jonnekin. Tein päätöksen hankkia pikkukoiran melko nopeasti nähtyäni Siirin pennut ensimmäisen kerran alle kahden viikon ikäisenä. Olin jo useamman vuoden haaveillut toisesta koirasta. Koska näytti siltä, että pentueesta tulee yksi pieni narttu, mietittyäni tein päätöksen! Pieni narttupentu tulee meille! <3 Lisäksi minusta oli ihana ajatus, että Siirin pentu pysyy lähellä.
Samalla mietin, että olisi Lotallekin seuraa. Noh, totuushan on se, että ei Lotta tarvitse koiraseuraa. Mutta onneksi kuitenkin hankin Lumin. Lumi on todella kiltiksi kasvanut ja reipas ja ihana, seurallinen pikkukoira.
28.12.10 Lumia katsomassa kasvattajalla. Muutama viikko ikää
Lumilla on hyvä sukupuu, Lumin äiti, Siiri on tuotu Saksasta ja on sijoituksessa äidilläni. Siiri on käynyt jonkun verran näyttelyissä omistajansa toimesta. Siirin vanhemmat ovat menestyneet! Kävimme ahkerasti katsomassa pikkupentuja.










Pyritään siihen äidin kanssa, että Lumi ja Siiri näkis mahdollisimman paljon. Lumi on aivan intona aina äitinsä nähdessään. :) Koirat leikkii ja painii kaikki päivät ollessaan yhdessä.
Lumia katsomassa viimeistä kertaa ennen luovutusta <3



Pieni koira ensimmäisenä päivänä kotona.
Pieni-rakas <3
Lumi sai ensimmäisen sadetakkinsa pienenä. Pikku-koira oli aivan tajuttoman söpö punainen takki päällään. :) Takki jäi melko nopeasti pieneksi (höh) ja nyt se on kierrossa Johannan Sulo-pennulla.





Lumi on juuri tullut kotiin <3
 Lumi on aina taitanut hullut nukkuma asennot, joista mulla on kuvia kymmeniä. Useasti se roikkuu säkkituolista puoliksi alaspäin. Aluksi Lumi nukkui (kuten kaikki pennut) paljon ja missä vain.

Siiri, Lumi ja Lotta.
  Tässä meidän koiraperheemme. Kuva on otettu äidin luona, heti Lumin luovutuksen jälkeen. Kuten kuvassa näkyy, Lotta usein välttelee Siiriä ja Lumia. Lotta pitää ihmisistä <3

Ens kerralla kerron Lotasta enemmän. <3 Lotta on mun elämäni rakkaus!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.