Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

25. syyskuuta 2011

Seikkailua ja kutomista.

Tein sitten äsken opparia viis tuntia. Ihme draivi mulla. :D Sen palautus lähenee, 31.lokakuuta.

Tällä viikolla meillä vaihtui jakso. Viimenen teoria jakso alko, sitten harjoittelu 9.11.-22.12. Ja tuolloin 22.12.11 mulla on valmistujaiset. Jei, jännää! :)
Viime jakso päätty hyvin arvosanoin. Syventävästä lääketiedosta sain H2, Työelämätietous ja yrittäjyys kurssista K3, Ammattiruotista K3 ja Anatomia ja Fysiologia 2 kurssista K3. Arviointiasteikko menee siis niin, että T1 =tyydyttävä, H2 =hyvä ja K3 =kiitettävä. 
Mun on aivan pakko vielä hehkuttaa tota anatomian ja fysiologian numeroa. Se oli paritentti jossa oli 100 oikein/väärin kysymystä. Tehtiin Hannan kanssa koetta kaikista pisimpään. Tentin jälkeen opettaja tarkisti meidän paperia ja suut ammollaan katsottiin Hannan kanssa kun saatiin kokoajan tehtävistä 5/5 ja muutamasta 4/5, yhdestä kysymyksestä tuli 2/5. Lopulta pisteiksi tuli 92/100 JA aploodit opettajalta. Arvosanaksi se merkkasi koepaperiin K3++!! :D
Lumi ja Lotta
Opettaja kiitti meitä vielä jälkikäteen luokan ulkopuolella huippusuorituksesta ja sanoi sen olevan suoraa palautetta opetuksesta. Kun Hannan kanssa kysyttiin, että oli siis huippusuoritus niin ope kertoi, että hän on pitänyt koetta hyvin monta vuotta. Ennätys pisteet on ollut 93/100 jotka sai joku poika viime vuonna. Kertoi vielä, että jo 87-88/100 on huippupisteet. Kyllä me oltiin tyytyväisiä. :D Sori hehkutus mutta ei tämmöstä ihan joka päivä tapahdu. :)

Meillä on tässä jaksossa koulussa: Luovan toiminnan menetelmät (kuvis, liikkunta, musiikki, toimintatuokioita), Lapsen psyykkinen kehitys, Lapsen kasvatus ja ohjaus päivähoidossa, Lapsen ravitsemus, Lapsen fyysinen kehitys ja hoito ja Lapsen psyykkinen kehitys. Siinäpä ne. Ihan mielenkiintosia aineita, enemmän ja vähemmän. Mua ei esim kauheasti kiinnosta kuvaamataito mutta sitten taas noi kaikki teoria painotteisemmat kiinnostaa enemmän. 
1. päivä
Ens viikolla meen taas päiväkotiin töihin maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Pasi on nyt viikonlopun Keuruulla leirillä ja tulee maanantaina taas kotiin.


Toinen päivä
Tämän viikon oon tehnyt kaulahuivia. Halusin sinapin ruskeeta syksyvaatetukseen ja kun en heti uskaltanut sitä ostaa niin päätin kutoa kaulahuivin. Myöhemmin kylläkin tilasin H&M:ltä ruskeeta itelleni. :)
3. päivä
Kaulahuivilla on leveyttä 30cm, ja siinä on 33 silmukkaa rivillä. Lanka on Novitan Kelo lankaa ja väriltään siis sinapinruskeaa.Huivi on putkilon mallinen, niin että kiepsautan sen kaksi kertaa kaulanympäri. Ihana!! :) Laitan kuvat teko prosessista, viisi päivää siinä meni. 
Ajattelin laittaa huomenna mustaa päälle ja uuden kaulahuivin kaulaan. :) Mulla ei ole yhtään tuon väristä laukkua, että asusteissa on miettimistä. Laitan kuvaa myöhemmin jos keksii jonkun hyvän kokonaisuuden. 
4. päivä


No jo nyt on aikoihin eletty että tommonen ilmoitus tulee...

Twitter is over capacity.

Mun puhelimessa Twitteri takkuilee jotenkin nykyään (Samsun Galaaxy S). Ennen kävin vähintään kerran päivässä twitterissä mutta enpä sitten enää..

5. päivä Huivi on valmis. Pahoittelen
huonoa kuvaa itsestäni!
Katsottiin muuten eilen Hannan kanssa Vettä Elefanteille. Se oli ihan hyvä elokuva mutta jotenkin ennalta-arvattava... Hyvä elokuva! Oltiin koirien kanssa bussilla siellä. Matkalla satoi paljon vettä ja koirat oli ihan märkiä. Lumi oli vähän malttamaton bussissa eikä istunut nätisti. Se jaksaa olla paljon rauhallisemmin kun ei ole Lotta mukana. Lotta istui nätisti niinkun aina! Tultiin sitten taksilla ennen puoltayötä niin ei tarvinnut sompailla busseilla. En pidä Jyväskylän bussiliikenteesta, lähinnä mua häiritsee sen kalleus.
Taksi oli farmari mallinen uusi auto. Koirat pääsi auton takakonttiin, taksikuski nosti siihen väliin verkon. Lotta oli todella nätisti kyydissä mutta Lumihan tietenkin kurkki sieltä ikkunan raosta ja taksikuski sanoi sille vaan "ei saa nousta". :D Taisi olla kuskilla itelläkin koiria.

Kello alkaa oleen jo sen verran, että on koirien iltalenkin aika. Yksin kotona ollessani yleensä tapaan mennä aiemmin ulos niin ei tarvi niin pimeällä mennä. Telkkarista tulee mua todella paljon kiinnosta ohjelma, Avalta Kasvun paikka. Se on jotenkin semmonen, että tykkään katsoa ammatillisessa mielessä ja ihan muutenkin vaan. Uskon, että saan siitä tulevana kasvattajana vinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.