Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

13. syyskuuta 2011

Hankintoja ja vinkkejä

Kotona ollaan! Tampereella oli taas mukava olla! :)

Huomenna on tentti, jotain työelämä tietoutta ja yrittäjyyttä. Ei oikein kiinnosta kauheesti... Pitää kirjoittaa huomiseks myös kolme esseetä siitä samasta aineesta. Ne on korvauksia tunneille jotka oon ollut töiden takia pois. Pännii kun kolme kertaa ollu pois ja kolme ainetta paukahti, nice! Mitenkä taas kirjottelen blogia kun pitäis lukea tenttiin..
Tänään iltapäivällä työpäivän jälkeen väsytti kamalasti. Voisin vaan jo jäädä töihin, kun siellä on niin mukava olla!

Töistä tullessa tein mahtavan ostoksen. Kävin Forumissa Pentikillä.... Ehkä ainut asia mitä meiltä kotoa vielä on puuttunut, on nyt hankittu: hedelmäkulho (25,00). Kulhoja on kyllä useita mutta ne on semmosia isoja salaattikulhoja. Ihanat servetit tarttui myös matkaan. Niitä ei voi koskaan olla liikaa. Ja jonain päivänä alan niitä vielä käyttämäänkin. :)

Lauantaina 17.9. olis Palokassa Match Show. Aion viedä Lumia näyttelyihin jonkun verran ainakin ja Match show:sta ois parasta alottaa kun ei kummallakaan oo kokemusta.
Ongelmana on vaan se, että haluan kovasti Me & I kutsuille joihin lupasin Johannan kanssa mennä lauantaina. Oon himoinnut sieltä yhtä pipoa jo pitkään ja nyt pääsisin sinne... Mietin, et näyttelyitä tulee, mutta se ois kyllä tärkeä Lumille!
Ehkä me harjoitellaan Lumin kanssa vielä kotona. Kasvattaja näytti meille miten hienosti Lumi osaa kävellä näyttelyhihnassa ja sain vinkkejä miten aletaan opetteleen kävelyä ja seisomista. Seisomista ollaan jo harjoiteltu ja tällä hetkellä Lumi saa palkan aina seisoessaan käskettäessä. Varmaa se ei vielä ole, ei esimerkiksi nouse pyydettäessä istuma-asennosta seisomaan. Nyt vaan kovasti harjoittelemaan. :)

Yks juttu vielä kauniista kynsistä kiinnostuneille:
Sain tuttavalta aivan parhaan neuvon ikinä!! Sally Hansenin Miracle Cure, se oikeesti toimii. Lupaa vissiinkin 50% vahvemmat kunnet. Noin kerran viikossa kun levität kaksi kerrosta niin saat varmasti vahvat kynnet. Oon käyttänyt sitä nyt noin kuukauden eikä oikeesti kynnet lohkeile. Viikon välein vaan tekee huollon!
Lisäksi kynsiin liittyvä neuvo mikä bongattu kynsiblogista: kun kyntesi lohkeaa, korjaa se teepussilla. Tyhjennä tavallisesta teepussista purut ja leikkaa hieman lohkeamaa suurempi pala paperista. Levitä Sally Hansenia kynnelle ja kiinnitä teepussin pala puutikulla. Painele paperi kunnolla kiinni kynteen. Paikasta tulee lähes läpinäkyvä eikä se näy kynsilakan alta. Saat suurestikin lohjenneen kynnen kasvamaan pitkäksi kun teet huollon tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.