Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

16. syyskuuta 2011

Match Show

Vai alkoi se Maajussille morsiankin taas. :)

Kokeilin tänään Cosmopolitania luettuani terävä kärkisiä kynsiä. Näyttää kivalle. :) Laitoin violettia kimalle lakkaa kärkiin, ranskalaisen manikyyrin tyyliin ja Sally Hansenin Miracle curea muutoin.

Lumi helmikuussa
Match showhun me ei sitten Lumin kanssa päästä kun tajusin, että Lumillahan ei ole rokotustodistusta. Lumi on siis saanut kaikki rokotukset ihan ajallaan, mää vaan unohdin ottaa sen todistuksen mukaan, kun lähdettiin Tampereelle tehosterokotukseen. Saadaan ne merkinnät siihen todistukseen sitten kun ens kerran mennään eläinlääkäriin... Harmittaa. :( Lumi olis päässyt vielä pentuluokkaan, se olis ollut jännittävää. Kasvattaja kuvasi Lumia kauniiksi koiraksi kun oltiin siellä viikonloppuna. Olis ollut myös jännittävää kuulla siellä vähän arviota koirasta. :)
Ens eläinlääkäri käynti on varmaan semmonen kun mennään poistattamaan Lotalta kaksi hammasta. Lotalla on valitettavasti vetäytyvät ikenet ja toinen kulmahammas pitää poistaa. Lotalta on jo lähtenyt ylhäältä edestä ne kaikki pienet hampaat ja ens kerralla poistetaan myös niistä seuraava, semmonen vähän pidempi hammas. En tiedä niiden nimiä...
Pieni rakas talvella 2010
Mutta meenpähän sitten lauantaina sinne Me&I kutsuille Johannan kanssa.

Pasi lähti Jypin peliin. Se oli kasaamassa ennen peliä jotain anniskelupistettä ja nyt sitten on purkamassa sitä..
Eilen mulla oli nimipäivä ja luokkalaisia tyttöjä oli meillä katsomassa elokuvaa. Katsottiin se Kavereiden kesken. Oli ihan kiva elokuva. Leffa eväänä oli pitsaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.