Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

28. marraskuuta 2011

Sunnuntai innostusta

Ainiin miten saatoin unohtaa..
Tästä oon erityisen innoissani. Messuilla oli messutarjouksessa Taika-lehti ja vihdoinkin tilasin kauan haluamani lehden! Edellisessä harjoittelussa lastentarhanopettajalla oli se ja AH siinä on paljon kaikkia hyviä ideoita . Odotan innolla, että ensimmäinen numero kolahtaa ens vuoden puolla postiluukusta.



- Kädentaitoja - luonnonmateriaaleja ja kierrätystä

- perinteitä ja trendejä - sekä paljon muuta! -
Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuovat lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.





Ei huvita taas yhtään näyttösuunitelman tekeminen. Pakko se on ilta sitä kirjottaa. Oltiin lapsen vahtina la-su, oli mulla kone siellä mutta meni aika paremmin kolmen ihanan tytön kanssa. :)

Lainaan otin Tuhkimo 2. Alotettiin katsomaan sitä päivällä mutta kas, uni maistui! :) 10-vuotias Viivi naureskeli mulle kun valitsin sen perheen laajasta DVD-valikoimasta. Muttku en ollut sitä nähny koskaan. :D

Ja mitkä oliskaan parempia elokuvia kun Disneyn piirretyt.

Lumi leikki Johannan Sulo-koiran (6kk) kanssa aivan hulluna. Ne löysi yhteisen sävelen painimisessa ja toisen näykkimisessä. Leikkitapa on sama jolla Lumi leikkii äitinsä Siirinkin kanssa. Siiri pysytteli pentujen leikeistä sivussa. Välillä se kyllä yhty takaa-ajoleikkiin. On varmaan väsyneitä koiria tänä iltana. Sulo kävi vähän pakon sanelemana meidän kanssa saunassakin. :) Se jäi haukkumaan tyttöjen mentyä nukkumaan niin otettiin se sinne pesuhuoneeseen.

Haluisin kovasti ton Ziperall-haalarin ja tollasena pinkkinä joka on Big Brotherissakin nähty! Se olis niin siisti kotiin. Mun mielestäni vaan on tuo 78,90 vähän turhan paljon VAIN kotona käytettävästä haalarista. Mietityttää mua siinä hiukan sekin, että kuinka kauan sitä kehtaisi pitää kotonakaan. Onko se vaan sellainen hetken villitys...? www.onepiece.com näköjään ainakin sanoo olevansa se alkuperäinen mutta eipä ole hinta sielläkään sen parempi... :/
Mahtaako kellään olla tietoa saako samantyyppisiä mistään muualta?



Ihanaa lumista sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. http://shop.ziperall.com
    Näköjään myy noita Ziperall haalareita..

    VastaaPoista
  2. kaveri osti tuon tyylisen just oloasuksi tänne meidän asuntolaan. maksoi jonkun 15 puntaa Primark-nimisessä kauhistuksessa, sellainen halppistavaratalo siis. ikävä kyllä ei oo tässä meidän kylällä sitä, niin en voi käydä kattoo siulle tuollasta. tuo hinta olis jo inhimillinen maksaa vaikka hetken villityksestäkin!

    VastaaPoista
  3. Hinta kuullostaa kyllä hyvälle. :) Näköjään täälläkin niitä Hennesissä, Lindexissä ym.

    VastaaPoista

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.