Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

25. marraskuuta 2011

Kädentaidon-messut ja paljon muuta

Iltaa kaikille tasapuolisesti.
Viime kerrasta onkin jo vähän aikaa... Voisin sanoa, että on ollu vähän kiireitä ja paljon ois kerrottavaa. :) Työt on alkanut hyvin ja viikon verran on viimesen näytön alkuun. Mua jännittää hirveesti miten se näyttö menee. Mulla on kaikista viidestä jo olleesta näytöstä arvosana K3 (kiitettävä), ja arviointiasteikkohan on 1-3. Jotenki loppuosaaminen painottuu ja viimeks ollut sairaan lapsen hoidon harjoittelu oli vaan osanäyttö eli siitä tullut numero yhdistyy tähän joka nyt tulee..

Pasi on taas kotona kun ei ole kisoja just nyt. Leireilytkin on leireilty hetkeksi lumettomalla Levillä. Kotona on kummallista kun toinen koirista on "värjääntynyt" vaaleaksi. Lumille on iskenyt murrosikä. se syö mattoja ja haukkuu olleessaan yksin kotona. Päätettiin jättää Lotta hetkeksi Tampereelle ja ottaa Siiri tilalle. Lumi leikkii Siirin kanssa paljon niin ajateltiin kokeilla josko se rauhottuisi kun sais kaverin jonka kanssa purkaa energiaa. Mattojen syöminen ei oo loppunut mutta muuten menee hyvin. En uskalla ottaa mattoja kokonaan pois kun pelkään et se siirtyy sohvaan. Melko uuden sohvan pureskeleminen ois todella ikävää.


Ylemmässä kuvassa on sankari itse. Lumi on repinyt keittiön matosta noita kuteita kivasti.

Alemmassa kuvassa olevan eteisen kuramaton kulmat on maistunu pikkukoiralle.







Oon veljeni Spotify Top Tracks listaa seuraamalla löytänyt parasta opiskelumusiikkia itelleni. Oikeesti ei häiritse yhtään keskittymistä. Tätä musiikkia oon kuunnellut opinnäytetyötä tehdessäni ja nyt kun naputan vihoviimeistä näyttösuunnitelmaa. Tässä yks biisi siltä levyltä. Koko levy löytyy nimellä Classical Study Music.
Jännää on se, että muistan et koulussa on puhuttu jo varmaan yläasteella, että klassinen musiikki on hyvää opiskelun taustalla. Koskaan en oo uskonut siihen mutta nyt sekin on todettu todeksi!

Beethowen - Moonlight sonata

Viikonloppuna Tampereella Pirkkahallissa oli Kädentaidon messut. Äidin kanssa suunnattiin sinne sunnuntaina aamulla. Ah askartelijan taivas... Äiti harrastaa skräppäystä ja mää sitten askartelen. Tässä hankintoja sieltä:

 Tässä kaikkea mitä ostin messuilta: Onnea liput kortteihin (2 e), neliö kirjekuoria ja korttipohjia (3 pakettia 3,5 e), Helmiäis jauhot pikkupurkeissa korttien tekemiseen ja itse ajattelin käyttää niitä leimasinkuvien viimeistelyyn (taisivat olla 5e / 2 kpl), Pöllökangas lorupussiin (12 e / m.), Star dust Stickles pullossa (3,2 e), reunatarra arkit (5 kpl / 5 e), leimasinlevy (n. 3 e), kimalletussit ( 4 kpl / n. 5 e), kulta-, hopea- ja valkoinentussi-setti (n. 3 e).


 Tää on aivan mun lemppari! Englannin lakritsi avainnauha (30 e). Tekijä: www.taitoisa.fi
Sillä oli vaikka minkämoisia koruja. Noi lakritsit on siis huovutettu. Saletti hitti päiväkodissa!! ja kiva joululahja idea!
Tässä kuvassa näkyy myös tuo vesitussi jonka ostin noiden geelikynien kanssa käytettäväksi. Laittamalla kahta eri väriä ja sitten tuolla tussilla saadaan ne sulautumaan toisiinsa liukuen. (n. 3,5 e) Siinä on siis vesisäiliö jonne laitetaan vettä ja painamalla sieltä tulee tippa vettä sutiosaan.

 

Tämän ihanan skräppipaperin ostin papruksen esittelypisteestä. Liike on tuttu koska asioidaan siellä paljon äidin kanssa, liike on Tampereella. Ajatuksena käyttää sitä kortteihin.


Tämä ihana paperi samaisesta liikkeestä ja kortteja ajatuksena tehdä tästäkin.


 Näistä kauniista mutta erilaisista joulupapereista tulee mun joulukortit tänä vuonna. Paperi on kaksi puoleisia ja toinen puoli näkyy tuossa alemmassa kuvassa. Pohjana käytän neliön muotoisia korttipohjia jotka ostin messuilta.



 Tässä kaksi korttia jotka sitten heti innostuin kokeilemaan uusilla materiaaleilla. Korteissa käytetty siis kissa ja ilmapallo -leimasinta, leiman oon värittänyt Promarker-tusseilla. Sitten lisäsin niihin Star dust Sticklesiä. Vaaleanounaisesta kortista revin reunukset ja sinisestä kortista leikkasin ihanilla Fiscarssin kuviosaksilla. Vaaleanpunaiseen korttiin sävytin reunoja punaisella leimasinvärillä ja väritin em. kimalteella repimä jäljen.

Ainiin sokerina pohjalla: ostin ompelukoneen. Heti kun äidin kanssa mentiin siihen osastolle osoitin ihanaa vaaleanpunaista konetta ja sanoin, että tollasen haluan. Myyjä sitten myi sen mulle. Kerron lisää siitä koneesta kun saan sen noin viikon päästä haettua.

Tällä viikolla olin Johannan luona hoitamassa lapsia. Ihailen Johannan ihanaa, suurta ja hyvin sisustettua kotia valtavasti. Tällaisen kivan idean löysin vessasta. Oon pitkään meinaan miettinyt, että tarvittais vessaan tarrat, että mikä pyyhe on mikäkin, vieraita varten lähinnä. Meillä kuitenkin on sen seitsemän pyyhekoukkua... En ole halunnut semmosia teippejä joihin tulostettu nimi, ne on musta tylsät! Tässä nyt idea jonka aion toteuttaa, kiitos Jossu! :)

 Alla olevan ihanan tontun sain Pasilta Lapista tuliaisiksi. Mun mielestä se on nätti!

Ihanaa joulun odotusta kaikille. Mää paiskin hommia ja naputtelen näyttösuunitelmaa.



2 kommenttia:

  1. Moi,

    törmäsin blogiisi ihan sattumalta. Kuinka ollakaan, bongasin Lumin puuhastelun jälkeen otetut kuvat. Itselläni on cavalier-kaksoset, jotka teki pieninä tuplapahaa: söivät mattoja ja seiniä ja repivät oven karmeja. Kaikki tapahtui tietenkin, kun oli töissä, enkä enää kotiin tultua voinut, kuin todeta tapahtuneen. Aikani pinnaa venyteltyäni, päätin ryhtyä vastahyökkäykseen ja sivelin nakerrettuja kohtia luomusitruunalla -ei tuloksia, Rajamäen etikalla -ei toivottuja tuloksia; pikkuneidit nuoli etikat innoissaan pois. Lopulta kokeilin yhden ystävättäreni ehdottamaa wasabi-tahnaa. Toinen pienokainen maistoi sillä siveltyä seinää yhden ainoan kerran. Toiselle riitti pelkkä haistelu ja seinän syöminen loppui siihen. Tosin seinä muuttui vihertäväksi, mutta sen maalaaminen takaisin valkoiseksi oli helpompaa, kuin uudelleenrakennus. Vinkkiä saa vapaasti kopioida!

    VastaaPoista
  2. Moikka,
    Mahtava vinkki, kiitos siitä! :)
    Tällä hetkellä meillä Lumin (3v) kanssa ongelmana liiallinen mun seuraaminen ja yksin olemisen vaikeus. Yhdessä Lotan kanssa, joka ei ole koskaan aiemmin haukkunut yksin kotona, pistävät pystyyn huutokonsertin. Katselevat siis ikkunasta ja haukkuvat kävelijöille. Rullaverhot meillä siis suljetaan aina päiväksi. On niin ikävää kun kolme vuotiaalle koiralle pitää tehdä järjestelyitä kotoa lähtiessään.

    VastaaPoista

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.