Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

30. tammikuuta 2012

Talvipäivän riemua

Kuinka vaikeeta voikaan olla yksivuotiaan pikkukoiran kynsien leikkaaminen. Vielä kun ei ole liikaa siihen tottunut. No sainpahan tehdyksi.


Lumi oli ensimmäistä kertaa hiihtokisoissa Valkeakoskella kannustamassa Pasia. Eipä haitannut menoa iiisot jäät anturoiden välissä. Lopuksi kyllä vähän tärisytti autossa. Tais tulla kylmä Lumillekin! :)


Hankittiin vihdoinkin Lumille aitaus. Päädyttiin helppoon ratkaisuun ja ostettiin Kodin Terrasta kompostiverkkoa. Tosin Lumi osoittautui mestariulostunkeutujaksi... On tullut kokeiltua vaikka minkälaisia eri vaihtoehtoja ja kaikki se on saanut auki. Nyt on sitten molemmat päät pultattu seinään. Odotetaan jännityksellä huomista kun näkee miten käy. :)


Tässä ihana kuva joulun ajalta. Lotta on hieman JO alkanut hyväksymään Lumia ja hiippailee välillä jopa samaan sänkyyn nukkumaan. Tässäkin kuvassa Lumi oli ensin sängyssä ja Lotta meni myöhemmin. <3 <3

Kun saadaan Lotankin kalju kasvamaan niin laitan molemmista koirista kuvia trimmattuna. Lumi ei ole enää vaaleanpunainen kun trimmattiin n. kaksi viikkoa aiemmin. Lotalta paistaa vielä nahka hyvin paljon.
Onneksi on Hurtan fleese-haalari joka suojaa jalat ja kaikki!!

Nyt painun Positivelle Danceen ja päätteeksi venyttelyyn (55min). Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.