Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

23. maaliskuuta 2012

Koirien kevät

Kevät on ihanaa aikaa...

... joopajoo, varsinkin kahden koiran omistajalle. Kurapukujen ainainen pukeminen, koirien peseminen, lattioiden imuroiminen... (täydennä vapaasti listaa!)
Tällaiselta näyttää kahden koiran ulkoilu maaliskuisessa säässä..


Kaksi kaverusta, joista toinen on musta.
Kylläpäs runosuoni sykkii... :D


Lotan päällä oleva Hurtan mantteli on mielestäni aivan ihana! Sopii molempien koirien päälle erittäin hyvin. Väriksi valitsin tämän sinisen/turkoosin vaikka onkin tyttökoiria molemmat. Eräs koirakaupan myyjä jo olettikin koirieni olevan uroksia kun päällä oli sinistä... Ei se nyt ihan niin kait mene. Väri vain miellytti mua eniten.



Lumin päällä oleva vanhan mallinen Hurtan kurahaalari ei kuulu mun suosikkeihini väritykseltään eikä malliltaan. Mielestäni olisi paremman näköinen kun siinäkin olisi kaulus, se ikäänkuin loppuu hassun näköisesti kaulaan. Saman merkin manttelit ovat hienoja kun niissä on kaulus joka tulee kaulan yli ja pannan päälle hieman. Ei meillä ainakaan ole ollut epäkäytännöllinen vaikka on peittänyt kaulapantaa. Mulle ainakin on tärkeää käytännöllisyyden lisäksi myös ulkonäkö!
Lumin karva on pehmeää ja imee kaiken kuran ja lian ja kosteuden, haalari on siis erittäin hyvä keksintö Lumin kohdalla. Lotan karva on erittäin karheaa ja siksi se myös hylkii vettä. Pieni sade valuu Lotan turkilta alas kun taas Lumi imaisee kaiken heti itseensä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.