Drop Dead Diva

Olen 25-vuotias jyväskyläläinen nainen.
Blogissani kerron elämästäni, koiristani: Lotasta & Lumista,
unelmistani, vapaa-ajastani, harrastuksistani sekä hankinnoistani.
Työskentelen yksityisessä päiväkodissa ja rakastan työtäni! Ammattini saattaa myös vaikuttaa ajatusmaailmaani... :)

12. maaliskuuta 2012

Ilonaiheita!!

Ystäväni Hanna vei mut elämäni ensimmäistä kertaa Tuurin kyläkauppaan. Olihan siellä kivasti vaikka mitä saman katon alla! :)
Eipä meillä kuitenkaan siellä kovin montaa tuntia kulunut. Niin paljon kaikkea jonka sai suoraan kiertää (elektroniikka, mummovaatteet jne).
Tein kuitenkin aivan mahtavia löytöjä ja oon enemmän kuin tyytyväinen myös hintoihin! Satuttiinpa me ihan oikeana päivänä ostoksille kun naistenpäivän kunniaksi sai kaikista naisten vaatteista ja laukuista -30%.


Turistina Tuurissa.

Lempi ostokseni on Marimekon ihana violetti laukku. -30%. Kassi on hyvin tilava ja väritys on aivan ihana!!
Marimekolta ostin kaksi viimeistelemätöntä huivikangasta. Hinta oli huimaavat 4,90 kappale. :) Toisesta huivikankaasta leikkasin kaksi neliön mallista huivia ja mustaharmaan huivin jätin suorakaiteen malliseksi pitkäksi huiviksi.



Tässä mielestäni ihanaiset huivit!
Oikealta tuo värikäs ja keskimmäinen harmaa ovat em. Marimekon huivit.
Tuo ruusu-huivi on Tampereen tuliaisia. Sain sen äidiltäni ja se on mielestäni ihanan keväinen, värikäs. Se on tuotu 60- tai 70-luvulla venäjältä ja on täyttä villaa, lisäksi se on hyvin suuri. En malta odottaa, että saan kietoa sen kaulaani.

Villalankaa ostin kaksi kerää, ihanan vaaleanruskean/beigen väristä. Vuorokaudessa kudoin 25 silmukkaa leveän putkihuivin itselleni.
Seuraavaksi suunnitelmissa kutoa musta-harmaa raidallinen putkihuivi. Langaksi ajattelin ohuempaa lankaa jolloin sen käyttöaika ei rajoittuisi vain talveen.
Toinen projekti jonka haluan aloittaa hyvin pian on neonpinkin huivin kutominen. Mitä neonpinkimpi sen parempi!!


 Huivi vielä teko vaiheessa...

Tässä huivi komeilee jo kaulassa heti seuraavana päivänä!

Leffaosasto oli ihana Tuurissa. Valtavasti leffoja 3,95 tai 3 kpl / 10 e.
Twilight sagan kolme ensimmäistä osaa löysin hintaan 17 e.


Blondi tuli taloon -boxin sekä O.C.:n kakkos ja kolmos kaudet tilasin netistä mutta nuo alarivin leffat tuli ostettua tuurista.

Jyväskylästä oon etsinyt jo useammasta paikasta OBH Nordicin lainerautaa. Hannalla on sellainen ja olen sitä lainaillut. Raudalla saa ihanat juuri sellaiset kiharat jollaiset haluaisin jos mun päähän voisi laittas permanentin. Mun hiuksiin ei saa permanenttia (on koitettu useamman kerran), laittamisen jälkeen ne on aivan suorat. Silloinen kampaaja kertoi sen johtuvan siitä, että on harvinaisen laatuiset kiinni olevat hiukset. Eli hiuksissa ei ole ne huokoset(?) auki...
No nyt se kiharrin löytyi ja I love it!! Ei hintakaan ollut päätä huimaava kun maksoi 29 e.


Tuon taustalla olevan Marimekon pöytäliinan muuten toin ryöstösaaliina Tampereelta, suoraan äidin pyykkinarulta. :)

Tampereella viikonloppun käydessäni tein raskaan päätöksen, mennä kirpputorille vaatteideni kanssa. Vaatteita kuitenkin tulee aina hankittua  lisää ja tosiasia on se, että ne ei mahdu enää minnekään. Oon aina ollut huono luopumaan tavaroistani. Pidän kuitenkin hyvää huolta vaatteistani ja ei ne käytännössä mene miksikään. Ei mulle se rahan saaminen ole tärkeintä vaan se, että saa kivat vaatteet kiertoon kun en vain enää niitä käytä.
Tämä viikko mulla on aikaa niitä käydä läpi ja ensi viikosta koitan saada ne myyntiin.

Ripsipidennykset otin vihdoinkin viime viikolla. Unelmana ne on mulla ollut jo pidemmän aikaa, nyt sattui mahdollisuus kohdalle jota ei voinut ohittaa. Aivan ihanat nämä on, olen aivan haltioissani! Silmien ulkonurkkiin laitettiin 14mm ripsikuituja ja loput sitten 12mm kuiduilla.
Omat ripseni ovat aika pitkät ja väriltään mustat, mutta on nämä pidennykset silti aivan eriasia! Ulkonäkö on viimeistellyn näköinen kokoajan.
Niiden laittaminen oli osin hyvinkin siedettävää mutta varsinkin loppua kohden hiukan ikävää. Huoltoväliksi suunniteltiin neljää viikkoa, mutta senhän näkee vasta sitten myöhemmin! Heti mulle oli selvää, että haluan ripsistä pitkät ja näyttävät ja niissä pitää olla timangit! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielelläni vastaan jos haluat kysyä jotakin tai tietää jostakin asiasta enemmän!
Myös rekisteröimättömät voivat vastata.